loading...

Partners Program

A Google Partners program a Google platformja azoknak az ügynökségeknek, online marketing tanácsadóknak és más webes szakembereknek a számára, akik szeretnék a legjobban kiaknázni a Google-lal fennálló kapcsolatukat. A tagok kizárólagos módon számos előnyt élvezhetnek, köztük élő képzési rendezvényekhez, iparági betekintésekhez, külön támogatáshoz, promóciós ajánlatokhoz, béta-tesztelési lehetőségekhez, professzionális hálózathoz és más, az ügynökségek számára kifejlesztett eszközökhöz férhetnek hozzá.


Kik csatlakozhatnak?

A Google Partners programhoz bárki csatlakozhat. Mindazonáltal a program speciálisan azoknak az ügynökségeknek és webes szakembereknek a támogatásához készült, amelyek/akik az AdWords rendszerrel és más Google hirdetési megoldásokkal nyújtanak segítséget a hirdetők számára. A minősítésen megfelelő cégek Google Partner státuszt nyerhetnek, megkaphatják a Google Partner jelvényt és ügyfeleket szerezhetnek a Google Partnerkereső segítségével.


Milyen előnyökkel jár a csatlakozás?

A Google Partners program az ügynökségek eredményességének és kapcsolati lehetőségeinek támogatásához tervezett funkciókat és eszközöket biztosít. 


Egyéni előnyök:

  • Hozzáférés ajánlatokhoz: Elérheted a Google AdWords promóciós ajánlatokat, illetve Google minősítő vizsgákat teljesíthetsz, díjmentesen.
  • Minősítés megszerzése ingyen: Hozzáférhetsz a termékekkel kapcsolatos legújabb képzéseinkhez, útmutatókat tanulmányozhatsz és minősítést szerezhetsz az AdWords rendszerben.
  • Részvétel béta-tesztelésben: Az elsők között kapcsolódhatsz be az új funkciók és termékek kipróbálásába, így segítheted mérnökeinket az AdWords és más Google üzleti megoldások jövőjének kialakításában.
  • Betekintések: A közvetlenül a Google által biztosított iparági betekintések, esettanulmányok és friss marketingforrások révén folyamatosan fenntarthatjod tájékozottságod.

Vállalati szintű előnyök:

  • Partner fokozat megszerzése: A vállalatod elnyerheti a Google Partner jelvényt. Ez azt jelzi, hogy megbízunk – és az ügyfeleid is megbízhatnak – benned.
  • Kapcsolat potenciális ügyfelekkel: Ha a vállalatod megkapja a jelvényt, akkor a partnerek számára készült egyedi keresőmotorunkon keresztül potenciális ügyfeleknek is bemutatunk a Partnerkereső segítségével.

További információt a programmal kapcsolatban a Google Partners Súgóban találsz. 

Csatlakozz hozzánk a Google+ Google Partners Magyarország csoportban is!