loading...

Gyakorlati lehetőséget biztosító ügynökségeinkről

A Google Ground Gyakornoki Program partnereként jelenleg az alábbi online marketing ügynökségek biztosítanak gyakorlati lehetőséget hallgatóink számára. Alább olvashatod az ügynökségek rövid bemutatkozását is.

Klikkmánia

Intren

HD marketing

Bug TV

iWebma

 

 


Bug TV

A BugTV egy nemrégiben alakult fiatalos és lendületes csapatból álló online marketing ügynökség. Jellemzően AdWords kampányok és YouTube brand csatornák kezelésével foglalkozunk. Magyarországon elsők között indíthattunk Youtube Multichannel hálózatot. Kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb trendekre, a webanalitikára, a mobil marketingre, és mindig szem előtt tartjuk kampányaink befektetéseinek megtérülését.

Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz, de alkalomadtán (értsd.: gyakran) azért lazítunk is egy jót.

Ha kérdésed lenne, vagy csak beugranál egy kávéra, akkor írj a hello@mrbugtv.com email címre, vagy hívj a +36-20-610-6661-es ördögi telefonszámon. További információért látogass el weboldalunkra.

Vissza az ügynökségek listájához


HD marketing

Senior tanácsadóink több mint 5 éve foglalkoznak dedikáltan ppc, analitika és seo területtel,•2 éve kiemelten foglalkozunk a YouTube marketinggel is.

A csapat fiatal motivált kollégákból áll, ahol nagyon jó a légkör. Fő motívumunk a folyamatos fejlődés, amit rendszeres belső oktatásokkal is támogatunk. Az ország egyik legnagyobb költéskezelőjeként nagy komplexitású kampányokat kezelünk és üzleti analitika elemzéseket végzünk. További információért látogass el weboldalunkra.

Vissza az ügynökségek listájához


Intren

Az INTREN az elsők között kínált Magyarországon professzionális Google AdWords hirdetési kampányokat és más keresőmarketing megoldásokat ügyfeleinek. Szerencsére azóta is bővülünk, és most is munkatársakat keresünk! Gyere, kezdj velünk bele a munkába, és ha úgy alakul, maradj!

Budai irodánkban együtt dolgoznak a kampánymenedzserek, fejlesztők és olyan Google-közeli területek szakértői, mint a social media vagy az Android-os alkalmazások.

Biztosítunk minden képzési anyagot a Google hivatalos oktató partnereként, de az nem titok, hogy sokat is várunk ;)

Ha úgy érzed, még valamit megkérdeznél, hívj fel minket a +36-1-201-5468-as telefonszámon! További információkért látogass el weboldalunkra.

Vissza az ügynökségek listájához


iWebma

Az iWebMa Magyarország Kft. 100%-ban a londoni székhelyű iWebMa Ltd. tulajdona. Mindkét társaság tulajdonosai magyar szakemberek, akik sok éves releváns tapasztalat után döntöttek egy olyan analitikus marketing cég megalakítása mellett, amely a mérhető és számszerűsíthető eredményeket helyezi a középpontba. 2005-ben, itthon az elsők között kezdtünk el WebMa név alatt kizárólag analitikus online marketinggel foglalkozni. Videónkból többet is megtudhatsz rólunk.

Olyan jelentkezőket várunk, akik képesek látni a "big picture"-t is, de tisztában vannak vele, hogy a részletekben való elmélyülés ugyanolyan fontos a minőségi teljesítéshez, valamint legfontosabb céljuk, hogy folyamatosan tovább fejlődjenek és képezzék magukat. Az általunk nyújtott gyakorlati lehetőségről weboldalunkon tájékozódhatsz.

Vissza az ügynökségek listájához


Klikkmánia

A keresőmarketing területen képzeled el a jövődet?
Nem ijedsz meg, ha meghallod azokat a szavakat, hogy konverziómérés vagy ROI?
Szeretnél Magyarország első minősített keresőmarketing ügynökségétől tanulni?
Konkrét gyakorlati tapasztalatokat is szeretnél a GROUND programban?
Amennyiben a válaszod mindenre IGEN, akkor a Klikkmánia:online szívesen vár Téged a 8 hetes gyakorlati lehetőségre, belvárosi irodájában a Bazilika mellett.
Ha többet szeretnél megtudni rólunk, keresd fel keresőmarketing ügynökségünk weboldalát.

Vissza az ügynökségek listájához