loading...

Jelentkezz

Következő gyakornoki programunk 2017 nyarán indul.

Hogyan jelentkezz?

A regisztrációhoz 4 lépést kell teljesítened:

1. Digital Workshop

Regisztrálj a Google Ground Summer Camp hivatalos oldalán, majd végezz el 6, általad választott leckét a Digital Workshop oldalon. A nemrég indult projekt keretében bárki megszerezheti az alaptudást az online világról, a digitális marketingről. A teljes kurzus elvégzése után még minősítést is szerezhetsz. Fontos, hogy a Digital Workshop oldalon ugyanazzal az email címmel regisztrálj, amivel hozzánk is jelentkeztél, regisztráltál.
 

2. Kreatív pályamunka

Készíts el egy pályamunkát, melyben válaszolsz nekünk az alábbi kérdésekre:
 
  • Milyen filmbeli karakter, étel, állat, sláger lennél és miért? Mutasd be magad!
  • Mi a legfurcsább képességed/tehetséged?
  • A világ egy jobb hely lenne, ha...?
  • Mi a kedvenc applikációd? Add el nekünk 30mp-ben!
  • Miért jelentkeztél a Google Ground Summer Camp-re?
A pályamunkának egy formabeli megkötése van: a készítéséhez használj fel legalább egy Google terméket (pl. Slides, Google Photo, Google My maps, YouTube, Google Sites, stb.)! Ha online készíted a pályamunkád, ne felejtsd el nyilvánosra állítani a linkjét, mielőtt megosztod velünk!
 

3. Önéletrajz

Frissítsd önéletrajzod és ezt is küldd le nekünk a pályamunkáddal együtt. Az önéletrajzod magyar és angol nyelvű is lehet.
 

4. Google Drive

Készíts egy Google Drive mappát a neveddel, ahova feltöltöd az önéletrajzod és a kreatív pályamunkád minden részletét :) A mappát osszd meg a groundprogram@gmail.com címmel. Ezzel be is nyújtottad a jelentkezésed.
 
 

A jelentkezések értékelése

A beérkező pályamunkák közül 40-t fogunk kiválasztani. Ők lesznek azok a szerencsések, akik részt vehetnek a 2 hetes Google Summer Camp-en.
 

Szakmai háttér (40 pont)

Az önéletrajz alapján figyelembe vesszük a jelentkező érdeklődését az online marketing világa iránt, hosszú távú céljait, eddigi tapasztalatait, tanulmányait, egyéb megjelölt tevékenységeit.
 

Kreativitás (60 pont)

A pályamunka során használt eszközök sokszínűsége, kiválasztása (15 pont)
A kérdésekre adott válaszok milyensége (25 pont)
A pályamunka kivitelezése (20 pont)
 

Jelentkezési határidő: 2017. május 31. (szerda)