loading...

Gyakornoki Program

Célozz és találj!

Elmélet – Gyakorlat – Önálló munka


Következő gyakornoki programunk várhatóan 2018 nyarán indul.

2018 nyarán újra indul a Google Ground Summer Camp, amelynek lényege, hogy a képzés során a hallgatók vagy friss diplomások elsajátítsák az online marketing és ezen belül is a Google AdWords rejtelmeit elméletben és gyakorlatban. 


Jó neked

A Ground program lehetővé teszi, hogy a képzés végén speciális, tudásodat és tapasztalatodat alátámasztó, Google által kiállított minősítésben részesülj. Kemény munka, amit remek bulinak élsz meg! 


Elméleti képzés

Amennyiben jelentkezésed sikeres, részt vehetsz a két hetes táborban, ahol elméleti Online Marketing és Google AdWords oktatásban részesülsz, melyet a Google csapata biztosít, más elismert régiós szakemberek kíséretében. Az elméleti képzés többek között az alábbi témaköröket érintve segít megalapozni szaktudásodat:

  • Marketing stratégiák tervezése, felépítése, kivitelezés
  • Digital branding
  • Online kampányok létrehozása, optimalizálása
  • Google AdWords 
  • YouTube
  • Google Analytics

Gyakorlat és szakmai tapasztalat

A tábor során egy egyedi projekten dolgozhatsz a csapatoddal, így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatban is kamatoztathatjátok és kipróbálhatjátok magatokat élesbe. A projekt során egy online marketing ügynükség támogatja munkátokat.

A tábor során lehetőséged lesz arra, hogy szakmai gyakorlati helyet szerezz egy online ügynökségnél. A gyakorlat célja, hogy elsajátítsd a Google AdWords és a YouTube által nyújtott online hirdetési lehetőségek alkalmazását, valamint átlásd a kampány-optimalizálási stratégiákat. És ki tudja, lehet, hogy te vagy a hiányzó láncszem az egyik ügynökségnél? Az eddigi programok szakmai gyakorlatai végén több mint a diákok harmada kapott teljes munkaidős állásajánlatot ügynökségénél.

A gyakorlat részmunkaidőben történik 8 héten át, és átlagosan heti 20 munkaórát tesz ki. Azonban a gyakorlat pontos kezdete, időtartama és lebontása az ügynökségektől függ, tehát megbeszélés tárgyát képzi minden esetben.

Ha szeretnél értesülni a legújabb információkról, a jelentkezés menetéről, akkor csatlakozz hozzánk Facebookon