loading...

Gyakornoki Program

Célozz és találj!

Elmélet – Gyakorlat – Önálló munka


Következő gyakornoki programunk 2016 augusztus 1-én indul.

2016 nyarán újra indul a Google Ground Gyakornoki Program, amelynek lényege, hogy a képzés során a hallgatók vagy friss diplomások elsajátítsák az online marketing és ezen belül is a Google AdWords rejtelmeit elméletben és gyakorlatban. 


Jó neked

A Ground program lehetővé teszi, hogy a képzés végén speciális, tudásodat és tapasztalatodat alátámasztó, Google által kiállított minősítésben részesülj. Kemény munka, amit remek bulinak élsz meg! 


Elméleti képzés

Amennyiben jelentkezésed sikeres, elsőként egy 5 napos, elméleti Online Marketing és Google AdWords oktatásban részesülsz, melyet a Google csapata biztosít, más elismert régiós szakemberek kíséretében. Az elméleti képzés többek között az alábbi témaköröket érintve segít megalapozni szaktudásodat:

  • Marketing stratégiák tervezése, felépítése, kivitelezés
  • Digital branding
  • Online kampányok létrehozása, optimalizálása
  • Google AdWords 
  • YouTube
  • Google Analytics

Szakmai tapasztalat

Lelkesen és frissen vághatsz bele az online ügynökségi munkába egy komoly kiképzés után részmunkaidőben! És ki tudja, lehet, hogy te vagy a hiányzó láncszem az egyik ügynökségnél? Az eddigi programok szakmai gyakorlatai végén több mint a diákok harmada kapott teljes munkaidős állásajánlatot ügynökségénél.


Gyakorlat

A gyakorlati képzés lehetővé teszi, hogy pótolhatatlan tapasztalatot szerezz online marketing területen egy neves online marketing ügynökségnél.

A gyakorlat célja, hogy elsajátítsd a Google AdWords és a YouTube által nyújtott online hirdetési lehetőségek alkalmazását, valamint átlásd a kampány-optimalizálási stratégiákat.

A képzés során különböző, az adott ügynökséggel is egyeztetett feladatokat látsz majd el, melyek elősegítik szakmai fejlődésedet, valamint biztosítják az általad nyújtott eredményes kampánykezelést.

A gyakorlat részmunkaidőben történik 8 héten át, átlagosan heti 20 munkaórát tesz ki.

A Google Ground program partnereként számos marketing ügynökség biztosít gyakorlati lehetőséget hallgatóink számára. 


 

A jelentkezés feltételeiért és a pontos programért látogass el az esemény honlapjára